Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Σύντομα θα ανοίξει τα χαρτιά του για όλα ο νέος δήμαρχος Διονύσου!

Αναδημοσίευση από-   http://www.edionysos.gr/2014/07/blog-post_15.html

Πριν από λίγο είχαμε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επικοινωνία με το νέο Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, για διάφορα θέματα της επικαιρότητας. Δεδομένου ότι μας δεσμεύει το... «off the record» δεν μπορούμε να αναφερθούμε εκτενώς στο τι ειπώθηκε.

Μπορούμε όμως να μεταφέρουμε την πληροφορία ότι σύντομα και εκτός απροόπτου εντός του καλοκαιριού, ο Δήμαρχος θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα μιλήσει για όλα.

Ο τρόπος θα ανακοινωθεί προσεχώς. Το μόνο που τη δεδομένη στιγμή μπορούμε να πούμε είναι ότι έχει λάβει αποφάσεις για τα περισσότερα από τα «καυτά» ζητήματα, ενώ εκκρεμούν και κάποια λίγα για τα οποία θα ληφθούν αποφάσεις αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, τυχόν αλλαγές στο μοντέλο διάρθρωσης και διοίκησης του Δήμου θα υλοποιηθούν μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, αφού προηγηθεί ενδελεχής καταγραφή και αξιολόγηση των σημερινών δομών.

Τέλος μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση ότι ο κος Ζαμάνης στη διάρκεια της επικοινωνίας μας ήταν ιδιαίτερα προσγειωμένος στην πραγματικότητα και επανέλαβε ότι έχει όρεξη για πολλή και σκληρή δουλειά.

Αυτά τα λίγα, όμως, προς το παρόν...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου