Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Η υπό εκκόλαψη παρδαλή συμμαχία στο Διόνυσο




Διαβάζουμε την απόφαση διαγραφής του δημοτικού συμβούλου Γρηγόρη Ίσσαρη από την Ενωτική Πρωτοβουλία. Μετά από 2,5 ολόκληρα χρόνια  θυμήθηκαν να αντιδράσουν στην περίπτωση του. Τόσο γρήγορα αντανακλαστικά. ΟΚ.

Τώρα πια θα δυσκολεύονται να δυναμιτίζουν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Και επένδυσαν τόσες και τόσες προσδοκίες στην υπονόμευση του δημοτικού έργου. Τι άλλο θα σκαρφιστούν για αντιπερισπασμό; Ίσως, την επισημοποίηση της διεύρυνσης τους για την αναπλήρωση της απώλειας.

Είναι κοινό μυστικό ότι, εδώ καιρό  «δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αλλά και ανεξάρτητοι προερχόμενοι από την πλειοψηφία συνεργάζονται αρμονικά με την  Ενωτική Πρωτοβουλία, συμμετέχοντας μάλιστα ενεργά στις συνεδριάσεις της» (http://energoipolitesdionisou28.blogspot.gr/2017/04/blog-post_21.html).

Τους ενώνουν φαίνεται πολλά, ώστε να κάνουν αρμονική τη σύμπλευση τους σ΄ αυτή την παρδαλή συμμαχία των Προθύμων. Ίσως κοινές αρχές και αξίες. Ίσως η κοινή αγωνία για το μέλλον του Δήμου. Ίσως το κοινό όραμα για τον Διόνυσο. Ίσως το τυφλό αντιπολιτευτικό μένος κι ο ρεβανσισμός. Το πιθανότερο όλων; Οι δημοτικές εκλογές του 2019 κι ο ενδόμυχος πόθος - Χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Είναι κοινό μυστικό ότι, κάποιοι από αυτούς βολιδοσκοπήθηκαν για υποψήφιοι Δήμαρχοι και στις εκλογές του 2014. Τότε αρνήθηκαν για διάφορους λόγους. Κι επέλεξαν το ρόλο του δευτεροκλασάτου του Ζαμάνη, με τη φιλοδοξία να κυβερνούν ουσιαστικά εκ του παρασκηνίου. Όταν απέτυχαν, τράβηξαν γι΄ άλλες πολιτείες αλλά με την ίδια φιλοδοξία: του δευτεροκλασάτου, που θα διευθύνει ουσιαστικά εκ του παρασκηνίου. Φαίνεται πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Μόνο που εδώ τώρα το αφεντικό δεν είναι ο Ζαμάνης αλλά άλλος, που δεν φημίζεται και πολύ για την ανοχή του σε παρόμοιες ηγετικές φιλοδοξίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου