Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Διόνυσος, Συμμετοχική αυτοδιοίκηση στην πράξη

Διευρύνεται η διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Στο χορό της διαβούλευσης για την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου μπαίνουν και τα Τοπικά Συμβούλια, αλλά και οι κατά τόπους Σύλλογοι και φορείς
Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο επόμενο διάστημα και μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα πρέπει οι 7 Δημοτικές Κοινότητες, μετά από διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς και Συλλόγους της περιοχής τους, να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου. Τούτο ζητεί με σχετική επιστολή του προς τους 7 Προέδρους ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντής. Ο κ. Υφαντής  προγραμματίζει επίσης άμεση συνάντηση με τους Μ. Κασαπάκη, Δ. Χριστόπουλο, Δ. Πιπέρη, Τ. Μπάση, Μ. Κόκκαλη, Χ. Ποτίδη και Β. Πέππα για να τους ενημερώσει για τη διαδικασία κατάρτισης των προτάσεων, ώστε αμέσως μετά να πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις των Τοπικών Συμβουλίων, όπου τοπικοί σύμβουλοι και Σύλλογοι θα καταθέσουν τις απόψεις τους για το μέλλον της πόλης.
Οι προτάσεις αυτές θα γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας από την ομάδα του Επιχειρησιακού και θα επιστρέψουν για περαιτέρω διαβούλευση στις Δημοτικές Κοινότητες.

Μετά το Κρυονέρι, σειρά της Δημοτικής Κοινότητας Ροδόπολης και των φορέων της να καταθέσουν προτάσεις για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου, στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ.

Οι φορείς και οι Σύλλογοι στους οποίους έχει σταλεί η σχετική πρόσκληση, με την παράκληση να έχουν υποβάλει εγκαίρως και γραπτώς τις προτάσεις τους  μέχρι και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, είναι:
Ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Το ΡΟΔΟ
Ο Σύλλογος Γυναικών «Η ΕΣΤΙΑ»
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ροδόπολης
Οι Σύλλογοι Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου
Το Σωματείο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπυρόσβεσης και Διάσωσης και
Ο Πολιτιστικός- Εξωραϊστικός Σύλλογος Ροδόπολης.

Πηγή:  www.odosdionysou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου