Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Μηνύματα ευρείας συνεργασίας στο Διόνυσο

Μεγάλη δυναμική αποκτά η προσπάθεια σύγκλισης δημοτικών ομάδων και κινήσεων στο Δήμο Διονύσου. Αυτό αποδείχθηκε πέρα από κάθε αμφιβολία στην πρώτη συνάντηση των «48», που πριν λίγο καιρό είχαν συνυπογράψει την Πρόσκληση Ελπίδας.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς και συμμετείχαν, εκτός από τους 48, αντιπροσωπείες από την Ομάδα Πρωτοβουλίας, που ανακοίνωσε πριν λίγες εβδομάδες την ίδρυσή της, και τη νεοσυσταθείσα Δημιουργική Ομάδα Διονύσου, καθώς και καινούριοι φίλοι.

Κοινή ήταν η πεποίθηση πως είναι ανάγκη να ανατραπεί το σημερινό σκηνικό αδιαφάνειας, συγκεντρωτισμού και κακοδιοίκησης στο Δήμο και να εφαρμοστεί ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο. Ένα μοντέλο που θα στηρίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης, της συμμετοχής και της αποτελεσματικότητας και θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, όχι για να του ‘χτυπά την πλάτη’, αλλά για να διεκδικεί μαζί του.

Τα παραπάνω, όπως συμφώνησαν οι παρευρισκόμενοι, περνούν μόνο μέσα από την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης, τον ειλικρινή διάλογο και τη συνεργασία  σε ισότιμη βάση. Αυτά θα οδηγήσουν την πολυφωνία σε δημιουργική σύνθεση απόψεων και θέσεων και θα επιτρέψουν την δημιουργία μιας νέας, ενιαίας και στέρεας δημοτικής παράταξης.

Αποτέλεσμα αυτής της πολύ ελπιδοφόρας συνάντησης ήταν να προστεθούν 12 νέοι συμπολίτες μας, που συνυπογράφουν την Πρόσκληση Ελπίδας.


ΑΓΓΕΛΙΚΑΣ ΤΑΣΟΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΦΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΜΙΚΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΠΑΛΑΜΙΔΗ ΠΗΓΗ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΠΗ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΤΑΙΖΗ
ΣΕΙΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διόνυσος,7 Ιουλίου 2013

Η Γραμματεία της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου