Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ενδιαφέρουσες πολιτικές ανακατατάξεις στο Διόνυσο.



Όπως είναι γνωστό, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, έγιναν σε όλη την Ελλάδα εσωκομματικές εκλογές για τα όργανα στις Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η δημοκρατική διαδικασία ανέδειξε στο Διόνυσο ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία που αξίζει να αναδειχθούν και τα οποία έχουν σχέση με τις βαθύτερες πολιτικές ανακατατάξεις, που συντελούνται συνολικά στην ελληνική κοινωνία.

Αναφερόμαστε συγκεκριμένα σε επώνυμους αυτοδιοικητικούς και άλλους παράγοντες, που ενώ στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015 αλλά και στις περιφερειακές εκλογές του 2014  στήριξαν ανοιχτά τον Σύριζα, τώρα εκδήλωσαν το ίδιο ανοιχτά την υποστήριξη τους στη Νέα Δημοκρατία. Κι όχι μόνο αυτό αλλά έδωσαν μάχη υπέρ ενός συγκεκριμένου ψηφοδελτίου και υποψηφίου Προέδρου για την Τοπική Επιτροπή.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται σε όλη την Ελλάδα, αποτυπώνεται σε όλες τις φανερές και μη δημοσιοποιούμενες δημοσκοπήσεις, όπως δε δείχνουν οι τάσεις τείνει να γίνει μη αναστρέψιμο για την κυβερνητική παράταξη. Είναι πρωτοφανές για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα η τόσο γρήγορη χρονικά και σε τέτοια έκταση αποδόμηση μιας κυβέρνησης, που όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου