Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Οι ανεγκέφαλοι του Διονύσου συνεχίζουν ακάθεκτοι…



Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις σε εκείνους τους τραγικά ανεύθυνους, μοιραίους και διαχρονικά άβουλους εντός και πέριξ της δημοτικής αρχής Διονύσου. Που διάλεξαν την ώρα δίκην Κουτάλας, μπροστά σε αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και με αφορμή το Δημοψήφισμα, να στοχοποιήσουν όσους δεν υποτάσσονται στις μεθοδεύσεις τους και τις άγονες μάχες χαρακωμάτων νομής και ανακατανομής των συσχετισμών στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής. Που περιφρονούν συστηματικά τις θεσμικές διαδικασίες και επιδίδονται, ως πολιορκητικός κριός, σε συνεχείς και υπόγειες εξωθεσμικές παρεμβάσεις.

Προφανώς, βρίσκονται σε προηγούμενη φάση από τις σημερινές εξελίξεις, που ο Δήμος χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση και συναίνεση προκειμένου να σταθεί όρθιος και να σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται. Βρήκαν τη στιγμή αυτή για να βάλουν ως προτεραιότητα την υπονόμευση συνολικά της δημοτικής αρχής αντί να υποτάξουν αυτά τα σχέδια τους στις απαιτήσεις της σημερινής συγκυρίας. Τόσο μικρόνοες και μωροφιλόδοξοι αποδείχτηκαν.

Είμαστε από αυτούς που πιστεύουν στην ελευθερία της γνώμης και την κριτική χωρίς περιορισμούς και λογοκρισία. Και για τούτο πιστεύουμε ότι, το blog ΔιονυσοΣκουφίτσα προσφέρει στα κοινά της πόλης δίνοντας βήμα διατύπωσης όλων ανεξαιρέτως των απόψεων. Κανείς ποτέ δεν έχασε από την κριτική, ακόμα κι όταν αγγίζει τα όρια της πολεμικής.

Εμείς, απαντώντας στις στοχοποιήσεις από ένα συγκεκριμένο κέντρο εντός και πέριξ της δημοτικής αρχής, σταθήκαμε με ευπρέπεια στα ζητήματα ουσίας και όχι διαδικασίας. Κι έτσι θα συνεχίσουμε να πολιτευόμαστε, όσο και ν΄ αφρίζει η Κουτάλα και να βγάζει καπνούς από τ΄ αυτιά. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να σιωπήσουμε ή να αυτό-λογοκριθούμε. Δεν το κάναμε εξάλλου σε πολύ δυσκολότερες εποχές την περίοδο 2011-2014 απέναντι σε ένα πανίσχυρο τότε καθεστώς.

Αλλά τα καλύτερα είναι μπροστά και έρχονται σύντομα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου